BOSE Quiet Comfort 35

Test av Bose Quiet Comfort 35

Vi har testet Bose Quiet Comfort 35, og vi har testet dem lenge. Vår konklusjon er at dette er veldig gode hodetelefoner.

Vår bruk av Bose Quiet Comfort 35

Vi bruker hodetelefonene primært til å snakke i telefonen. Her på kontoret er det flere som bruker dem, og som elsker dem. Samtidig er det noen som ikke vil bruke dem i det hele tatt.

Fordeler som telefonhodesett

Vi som elsker Bose QC-35 synes de er behagelige å ha på seg. De sitter godt på hodet, de har lav vekt og de fungerer som de skal. Hvis telefonen ringer og hodesettet ikke er slått på, så kopler det seg såpass fort til telefonen når man slår hodesettet på at man rekker å svare samtalen.

Lyden er krystallklar. Den som sitter i andre enden hører også godt, og QC-35 filtrerer godt ut generende støy.

Ulemper som telefonhodesett

Selv med alle disse gode egenskapene er det noen av oss som ikke liker Bose Quiet Comfort 35 som telefonhodesett. Grunnen til dette er at hodetelefonene er så gode til å filtrere ut andre lyder at man føler man sitter i en boble. Man er ikke en del av lydbildet rundt og man føler at man ikke engang hører sin egen stemme. Jeg personlig synes dette er en fordel, men andre på kontoret her opplever det som en stor ulempe. De synes faktisk at det er så ille at de ikke ønsker å bruke Bose Quiet Comfort som telefonhodesett. De bruker heller et «vanlig» hodesett med høyttaler kun på det ene øret. Jeg synes det er sjenerende, og vil helst filtrere vekk alle andre lyder, og konsentrere meg om den jeg snakker med, men dette er en smakssak.

Nå fikk du noe å tenke på…

BOSE Quiet Comfort 35
BOSE Quiet Comfort 35

Hvor lenge varer Bose QC-35?

Nå har vi hatt Bose Quietcomfort 35 i mange år. Vi bruker dem daglig som telefonhodesett. Hodetelefonene begynner å bli slitt, og de har fått noen riper og sår her og der. Kanskje ikke så rart, når de blir slengt rundt på kontorpulten, i bilen, i ryggsekken og til hjemmekontoret. Det følger med et flott og godt beskyttende etui, men vi merker at vi ikke alltid bruker dette. Hvordan tåler de tidens tann?

Vår erfaring er at de holder seg veldig godt. Det eneste som har gått i stykker er putene som ligger an mot hodet. Disse putene ble utslitt etter flere års bruk. Da vurderte vi å kjøpe nye hodetelefoner. Apple hadde jo kommet med sine Airpods Max, og de så fristende ut. Så fant vi ut at vi kunne kjøpe nye puter til Bose Quiet Comfort. For noen hundrelapper ble hodetelefonene som nye. Da er det både økonomisk og miljømessig en god ting å bruke hodetelefonene videre. Stort pluss i boka til Bose for dette! ((Ulempen er jo at vi da må vente enda lengre med å få testet Apple sitt alternativ…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *