Hvem står bak Tips-test.no?

Tips-test.no er en side som tester og omtaler produkter for å gi deg gode tips.
Vi gjennomfører tester basert på objektive refleksjoner og gir en anbefaling på grunnlag av funksjonaliteter og egenskaper.

Hvem er vi og hva gjør vi?

Vi er en liten gjeng som liker å publisere saker og ting på nettet. Hver og en av oss har kompetanse på forskjellige ting, og vi skriver om det vi selv har greie på. Noen skriver om det ene, mens andre skriver om noe annet. Målet med denne siden er både å gi deg gode tips, og også å teste saker og ting for deg. Derfor heter siden vår tips-test, og derfor gir den nyttig informasjon til deg.

Hvordan tjener vi penger?

Foreløpig er det ikke så mye penger å tjene, men på sikt ser vi for oss å tjene penger på flere ting. Vi vil tjene penger på:

  • Automatiserte annonser på siden vår (som for eksempel en annonse levert av Google)
  • Spissede annonser på siden vår (for eksempel en butikk som vil annonsere mot vårt publikum)
  • Affiliate (altså at vi får betalt hvis du først leser en artikkel hos oss, og deretter følger en link til en nettbutikk der du handler noe. Da får vi en liten bonus for dette)
  • Innhold vi skriver på oppdrag fra andre (dette kan publiseres på denne siden, eller hos vår oppdragsgiver)
  • Andre utgivelser av innhold, som kan være noe så gammeldags som bøker på papir

Vil du jobbe hos oss?

Har du greie på noe, og er du flink til å skrive? Har du greie på SEO og interessert i en liten ekstrainntekt? Jobber du «free lance» i dag og ønsker mer å gjøre? Ta kontakt med oss og vi forklarer deg konseptet vårt. Vi måler inntekter og deler dette. En del til selskapet for å betale løpende kostnader, og en del til deg som har skrevet teksten. Selskapet er foreløpig så lite at vi ikke kan påta oss arbeidsgiveransvar. Du må derfor kunne fakturere oss fra ditt eget selskap / enkeltpersonforetak. Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag, og la oss fylle din bankkonto!

Er du svært dyktig og vil bidra mye kan det være aktuelt å la deg få kjøpe aksjer i selskapet, men da må vi først bli kjent med deg.

Kan vi jobbe for deg?

Ønsker du publisitet rundt ditt firma eller ditt produkt? Ønsker du inngående linker for ditt SEO-arbeid? Ønsker du en tekst, artikkel eller en bok om ditt emne? La oss hjelpe deg! Ta kontakt.

Hvorfor kan du ikke ringe oss?

Vi driver dette som en hobby, på kveldstid, i helger og i ferier. Vi jobber ikke til faste tider, og kun i ny og ne. Vi har alle sammen vanlige jobber ved siden av, og vi kan ikke bruke vår arbeidstid på dette prosjektet. Bruk heller kontaktskjemaet her.

Kontaktskjema tips-test.no

Fyll ut kontaktskjemaet under, så svarer vi deg fortløpende.

Fornavn
Etternavn
E-postadresse
Melding
Skjemaet er innsendt og besvares fortløpende!
Det har oppstått en feil under innsending av skjemaet. Prøv på nytt.